Middagsfrids grundare om att få sex månader att leva

Victor Theander har inte lång tid kvar och delar med sig öppet om att leva med döden runt hörnet.

I februari förra året meddelade vi att Victor Theander lämnade VD-stolen på e-handelsföretaget Middagsfrid. Victor tillsammans med sin livspartner Kicki Theander grundade företaget som är en pionjär på området färdiga matkassar.

Det går bra för Middagsfrid och den senaste tiden har vi berättat om flera samarbeten som företaget ingått och senast igår kunde vi meddela hur Hemköp kommer att använda sig av Middagsfrids expertis gällande nätmatkassar.

Annons

Benmärgscancer

Mindre roliga nyheter kan vi läsa i Lokaltidningen Mitt i om hur Victor kämpat med cancer. Det är en mycket vacker och samtidigt ledsam artikel där det står klart att Victor Theander nu kommer lämna jordelivet.

I maj förra året genomgick han en stamcellstransplantation för att stävja den benmärgscancer han drabbats av. Detta försök lyckades tyvärr inte och i januari i år fick han sex månader av läkarna.

– Jag får en lugn död. Nu handlar det om vård i livets slutskede. Jag ska dö hemma och aldrig mer vara på sjukhus, säger Victor Theander till Mitt i.

Läs hela artikeln här med varning för blöta ögon. Vi hoppas Victor Theander får den avslutning han önskar och att Kicki och Middagsfrid kan gå vidare och fortsätta att göra stordåd inom e-handelns värld.

Annons