Modeprofilen Frida Fahrman lär ut om begagnat på Blocket

Lifestylebloggaren och e-handlaren Frida Fahrman inleder ett “långsiktigt samarbete” med Blocket.

Begagnatsajten Blocket meddelade i början av sommaren att den hade ett samarbete med bloggaren och TV-profilen Isabelle McAllister. Satsningen verkar ha fallit väl ut för nu presenteras nästa satsning på samma linje.

Film om garderobsstädning

I ett pressmeddelande skriver Blocket att sajten inleder ett långsiktigt samarbete med lifestylebloggaren Frida Fahrman, känd från bland annat Aftonbladet och Mama.

Annons

Frida Fahrman, som har en egen e-handel, kommer att sälja sina varor på Blocket, men också ge Blockets användare tips på hur man kan göra det mesta av begagnade produkter. Bland annat kommer hon i filmen “Blocket fixar med Frida” att komma med förslag på hur man lämpligast städar ur sin garderob.

- Eftersom jag tror framtiden ligger i långsiktigt och hållbart användande kring allt, så ska det bli otroligt kul att få jobba med just Blocket. Jag vill på ett finurligt sätt återanvända och hitta nya möjligheter för båda mina egna och andras grejer, säger Frida Fahrman om sitt nya projekt.

"Ett riktigt Blocketproffs"

Det var inte länge sedan Blocket lanserade en ny meddelandetjänst, som senare fick en del kritik från e-handlare. Inom kort väntas fler nyheter till sajten i form av utseende och kringtjänster, lovar företaget.

- Det händer mycket på Blocket just nu och vi är glada över att ha Frida med oss på resan. Hon är ett riktigt Blocketproffs som kan bjuda våra användare på smarta, hållbara och stilsäkra tips. Tillsammans ska vi sprida kunskap om hur man nyttjar Blockets nya funktionalitet på bästa sätt för att lyckas med allt ifrån försäljningen av barnens urväxta kläder till inköpen av designmöblerna till hemmet, säger Cecilia von Krusenstierna, marknadschef på Blocket.

Annons