My Feldt tillbaka med ny nätbutik: ”Sidan har kraschat”

Skulle aldrig driva e-handel igen - men ändrade sig.

Många av er minns säkert My Feldt, caféägaren från Halmstad som orsakade en succé utan dess like när hon i slutet av förra året bestämde sig för att sälja hembakade kolor via en tillfällig e-handel.

Redan under den första minuten kom över 700 beställningar in, varpå sidan fick stängas innan det hela gick helt överstyr. Planen hade från början varit att bara sälja totalt hundra lådor kola, och nu fick My Feldt och hennes personal tillbringa veckor med att tillverka och packa alla kolor som skulle iväg.

Annons

LÄS ÄVEN: "Det här gör vi aldrig om"

Speciellt framtagen e-handel

Men en gång e-handlare, alltid e-handlare? Nu har nämligen My Feldt - trots löftet om att hålla sig borta - valt att satsa på en ny e-handel. Den här gången handlar det dock inte om några kolor som ska tillverkas innan de skickas iväg, utan om My Feldts bok som går att förbeställa i en specialframtagen nätbutik.

My Feldts receptbok kommer ut i maj

Boken, som har fått namnet "Blåbärssnår, Äppelskrutt och Rabarberskugga", kommer egentligen inte ut förrän i maj. Men redan nu går den alltså att förbeställa, och av allt att döma har intresset varit enormt även denna gång.

- ALLSTÅ VILKEN RESPONS på släppet av förköp på boken!!! Sååååå lycklig! Trodde aldrig det skulle bli så många av er som valde att förköpa en bok!! TACK!!!! skriver My Feldt i ett inlägg på Instagram.

Fixar sidan efterhand

Den som beställer en bok redan nu utlovas ett signerat exemplar, något som av Instagraminlägget att döma verkar ha gått hem hos kunderna. Efter ett krissamtal till sitt förlag har dock My Feldt bestämt sig för att hålla butiken öppen, även om det slutar med att hon får ta in hjälp för att hinna få iväg alla e-handelsorder.

- Sidan har kraschat och hängt sig några gånger, men vi fixar den efterhand hela tiden, meddelar hon.

Boken går även att beställa hos bland annat e-handelsföretaget Adlibris. Ehandel.se har sökt My Feldt för en kommentar.

Annons

Annons