Najell rekryterar designproffs från John Henric

Får ny produktionschef.

E-handelsföretaget Najell, som utvecklar egna produkter "för föräldrar med en urban livsstil", fortsätter att växa. För ett år sedan tillkom den nya e-handelschefen Mimmie Bergvall, som ville att företaget skulle ha ett större fokus på onlinemarknaden.

LÄS ÄVEN: Najell växer vidare - hon blir ny e-handelschef 

Annons

Sju års erfarenhet

Nu kompletteras styrkan med en ny produktionschef, som de knyckt från John Henric, med säte i Malmö. Eftersom Najell har sitt kontor i Lund, blir den fysiska resan för Monique Holmqvist, som årets tillskott alltså heter, inte så lång.

Holmqvist uppges ha sju års erfarenhet av produktion och design i modebranschen och tror nu att hon med den erfarenheten ska kunna ta Najell ytterligare ett steg framåt. 

- Tjänsten på Najell är ett steg helt i rätt riktning för mig, att få vara med och utveckla bolaget vidare till nya höjder och vara en del av framgångsresan som ligger framför oss, säger Monique Holmqvist i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Najells unika babyprodukter erövrar världen 

Har gått in i Tyskland

Under året har Najell även passat på att ta sig an den tyska marknaden och den nya produktionschefens främsta uppgift kommer att bli att säkerställa att designen på företagets produkter håller en hög modenivå.

- Vi i teamet ser fram emot att fortsätta vårt arbete med den här rekryteringen för att hitta vägar att låta människor välja sitt eget föräldraskap på sina egna villkor, säger Niklas Najafi, vd och medgrundare av Najell.

Annons