Nätbutiken Inet avslutar året med ännu en utmärkelse

Den där datorbutiken som vinner alla priser har nu tagit hem ett till. Det är Sweclockers tävling om Årets Datorbutik 2012 som Inet nu plockat hem för femte året i rad. Det ska dock finnas en ny "datorbutik" som utmanar dem.

Inget verkar stoppa nätbutiken Inet från att dra hem priser relaterade till e-handel och datorprylar. I Sweclockers årliga omröstning, som i år lockade hela 8 500 datorentusiaster, stod Inet återigen som vinnare. Och det vinnande receptet verkar vara att lyssna på sina kunder.

– Vi försöker hela tiden ha våra kunders perspektiv när det gäller sortiment och leverans. Eftersom spel- och datorentusiasterna är vår kärnmålgrupp lyssnar vi extra mycket på deras åsikter och omdömen. Årets utmärkelse gör oss inte bara otroligt glada och stolta, vi får ett tydligt bevis på att vi arbetar på rätt sätt vilket vi kommer att fortsätta göra, säger Erik Wickman, vd för Inet.

Annons

Inet ska även vara duktiga på att interagera med sina kunder på nätet. Till exempel hos Sweclockers:

– Inet har lyckats bygga ett mycket starkt varumärke bland våra medlemmar. De är duktiga på att kommunicera med läsarna i forumet och verkar ha en förmåga att känna av vad entusiasterna efterfrågar, säger Andreas Dimestam, chefredaktör på SweClockers.com.

Utöver Inet utsågs CDON.com till Årets utmanare 2012 av de 8500 röstande datorentusiasterna. Webhallen.com tog dock hem silvermedaljen i hela omröstningen men CDON ansågs tydligen vara en starkare utmanare på datorbutiksscenen.

 

Relaterade nyheter:
Storslam för datorbutiken Inet i Prisjakts tävling

Annons