Nelly blev Sveriges bästa E-handelssajt 2015

Då var det dags för prisutdelning i Internetworlds årliga tävling Topp100. Den mest intressanta kategorin för vår del är så klart Sveriges tio bästa e-handelssajter 2015, och där korades vinnaren under gårdagen. Överst på pallen i år hamnade Nelly med sin nya sajt.

Under gårdagskvällen publicerade Internetworld sin lista Sveriges tio bästa e-handelssajter 2015. En lista som i år är full med sajter som säljer kläder och mode.

Förra året var det Sportamore som kammade hem kategorin, men i år hamnar man lite längre ner på plats tio. Högst upp på pallen i hamnar istället Nelly med motiveringen:

Annons

”Nelly är en helhetsupplevelse som möter kunden med gnista och entusiasm i sociala medier på datorn och i mobilen. På sajten kombineras inspirerande innehåll och urval med smarta funktioner och väl fungerande köpflöde. Med härligt tilltal, mycket färg och bra bilder väcker Nelly.com köplusten i oss.”

Nya sajten en klar vinnare

Nelly, som under 2014 klev över 1 miljard i omsättning, har under det senaste året gjort en rad satsningar på sin e-handel. Förutom att man nyligen utökade sina leveransalternativ, lanserades i oktober en ny responsiv sajt med större fokus på inspiration och en bättre köpupplevelse.

Men det är inte bara Nelly och Sportamore som trängs på listan, mellan de båda hittar vi Caliroots och Halens på plats två och tre. På plats fyra hittar vi storsatsande Ellos och Ridestore kommer in på en femte plats följt av Adlibris, Junkyard, Nordic Design Collective och Bygghemma.

 

Källa: Internetworld

Annons