Nelly fortsätter sina fysiska träffar med kunderna

Nelly.com som i somras öppnade upp små fysiska butiker runt om i landet fortsätter nu med pop up-butiker. Mitt i julhandeln skall modebutiken Nelly tillsammans med brittiska varumärket River Island sätta upp en temporär butik i Stockholm.

Den tillfälliga butiken som finns i Gallerian i Stockholm kommer att vara öppen fram till den 31 december. Den skall fungera båda som butik och showroom med plagg ifrån River Island. Kunderna skall kunna prova varor som sedan beställs genom Nellys hemsida för hemleverans dagen efter.

– För oss är det viktigt att få träffa våra kunder och julen är en intressant period med mycket aktivitet. Genom att synas i Gallerian påminner vi om att det finns ett bättre alternativ till att trängas och köa i fysiska butiker, säger Magnus Månsson, VD för Nelly.com.

Annons
Annons

Varför de nu väljer att öppna en pop up-butik tillsammans med ett specifikt varumärke ska bland annat bero på dess popularitet.

– Vi har ett nära samarbete med River Island som är ett mycket uppskattat varumärke bland Nelly’s kunder. Därför känns det naturligt att vi genomför detta eventet tillsammans med dem, säger Magnus Månsson.

I somras öppnade Nelly.com flera temporära butiker runt om i landet där man betalade via iPads och Klarna. Då kunde man dock få kläderna levererade över disk vilket alltså inte verkar vara fallet i Stockholm.

 

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!