Nelly utökar samarbetet med PayPal

Nelly.com har sedan tidigare erbjudit PayPal som betalmetod på sina sajter i Tyskland och Storbritannien. Nu utökar man samarbetet och ger även sina nordiska kunder möjligheten att betala via PayPal.

PayPal som är en av världens största betalningslösningar verkar vara på stark frammarsch i Sverige. För några veckor sedan berättade vi om att Clas Ohlson börjat erbjuda sina kunder att betala via PayPal. Nu är det dags för ännu en stor aktör, Nelly.com som är en del av CDON-gruppen.

– På den tyska och brittiska marknaden har det varit viktigt för oss att kunna erbjuda PayPal till våra kunder, säger Christian Eriksson, tf. VD, på Nelly.com. Genom PayPals intåg på den nordiska marknaden ser vi möjligheten att erbjuda mer flexibilitet för våra konsumenter när de handlar hos oss.

Annons

PayPal har idag 113 miljoner aktiva konton världen över, och ser nu att efterfrågan av deras betalningstjänst ökar även i Sverige.

– Konsumenterna blir allt mer vana vid att kunna välja bland olika betalningsalternativ. Erbjuder nätbutiken inte det betalningsalternativ man som konsument föredrar leder det ofta till att köpet avbryts. Vi är oerhört glada över att nu bidra till att Nelly.com kan möta efterfrågan på fler betalningsalternativ och därigenom öka sin försäljning säger Daniel Aronowitsch, nordisk säljchef på PayPal.

Källa: Press

Relaterade nyheter:
Clas Ohlson satsar på PayPal som betallösning

Annons