Nellys VD slutar – går över till Gina Tricot

Nellys VD Magnus Månsson har sagt upp sig.

Magnus Månsson slutar som VD för Qlirobolaget Nelly. Han kommer istället att gå över till modeföretaget Gina Tricot där han också ska få rollen som VD.

Magnus Månsson blev VD för Nelly 2012 och säger sig vara stolt över vad teamet på hans företag åstadkommit sedan dess.

Annons

- Nelly har idag en stark position på marknaden, ett attraktivt erbjudande inom egna varumärken och en skicklig organisation som är väl rustad för att fortsätta utveckla bolaget. Det har varit oerhört roligt att arbeta med alla duktiga medarbetare inom Nelly och Qliro Group och jag ser fram emot att följa bolagets utveckling framöver, säger Magnus Månsson.

Sade upp sig själv 

Magnus Månsson har en uppsägningstid på sex månader och kommer alltså att vara kvar på Nelly ett tag till. Det är oklart vem som kommer att ta över hans tjänst, men enligt Qliro Group har rekryteringsprocessen påbörjats.

- Magnus Månsson har informerat oss om hans önskan att lämna uppdraget som VD för Nelly. Under Magnus tid som VD har Nelly vuxit och stärkt sin position på de nordiska marknaderna, inte minst genom utvecklingen av egna varumärken, vilket kommer att vara fortsatt viktigt för Nelly i framtiden. Jag vill tacka Magnus för hans insatser inom Nelly och Qliro Group och samtidigt önska honom lycka till i sin framtida karriär, säger Paul Fischbein, VD och koncernchef för Qliro Group.

Annons