NetOnNet expanderar igen – öppnar två butiker i Göteborg

NetOnNet utökar sin fysiska närvaro i Göteborg med 200 procent.

Det senaste året har NetOnNet lagt mycket energi på att öppna nya fysiska butiker - eller lagershoppar, som företaget själv kallar dem. I maj 2016 meddelade bolaget att alla SIBA-varuhus skulle göras om till NetOnNet-butiker.

Efter ett antal nyöppningar runt om i landet har turen kommit till Göteborg, där NetOnNet nu ger butiken i Hisings Backa sällskap av två nya butiker i ett svep.

Annons
Annons

- Vår Lagershop i Hisings Backa har sen starten varit ett starkt köpfäste för många Göteborgare. Genom valmöjligheten att besöka den närmaste av tre Lagershopar i samma stad får nu många Göteborgare kortare resväg till upplevelsen av NetOnNets unika och effektiva självbetjäningskoncept, säger Urban Solander, försäljningsdirektör Netonnet Group, i ett pressmeddelande.

Populärt resmål får nytt namn

De två SIBA-butikerna som får nytt flagg ligger i Backaplan och Järnbrott. Butiken i Backaplan öppnade redan 1974 och är en av koncernens äldsta. Enligt NetOnNet har den länge varit ett “populärt resmål såväl som tillhåll för flera generationer av hemelektronik-entusiaster”.

- Vi har en stark och lojal kundbas i området, som vi är övertygade om, kommer att älska NetOnNets låga priser, lättöverskådliga produktexponering och inte minst enkelheten i den totala besöksupplevelsen, säger Susanne Ehnbåge, VD Netonnet Group.

Med de två nyetablerade Göteborgsbutikerna har NetOnNet totalt 24 lagershopar, varav en ligger i Norge. Senare i vår ska koncernen öppna nya lagershoppar i bland annat Uppsala och Kungens Kurva.

LÄS ÄVEN: Fabian Bengtsson om NetOnNets resa till toppen

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!