NetOnNet går från lagershopar till eget lager

Nätbutiken NetOnNet har i en ny reklamkampanj lyft vad de kallar "källan till allt vi gör". Vi som är e-handlare förstår givetvis vad de pratar om, lagret. För att hylla det fantastiska lagret har de val att släppa en egen lager.

NetOnNet ger sig alltså in i ölbranschen med en lättöl vid namn NetOnNet Lager. Den kommer tydligen direkt från lagerhyllan och de säljer in den såhär:

"Det är direkt därifrån vi säljer våra prylar, både på nätet och i Lagershopen. Som en hyllning till sommaren och det vackraste ord vi vet, har vi bryggt NetOnNet Lager. Alltid ofiltrerad för att inte tumma det minsta på den runda och blommiga smaken. Det är så den får sin naturligt ljusa och lätt grumliga karaktär."

Annons

De har även satt ihop en reklamfilm som ser ut att vara inspirerad av Pripps Blå och deras somriga reklamspottar. Ni ser reklamfilmen här:

Jonas Järrenfors, marknadschef på NetOnNet, säger följande om deras nya reklamkampanj:

– Vi har försökt jobba med en kommunikation som är lite mjukare, som kan hitta andra vinklar och sticker ut. Vi jobbar ju med konceptet "direkt från lagerhyllan" och då föddes den här idéen om ett lageröl.

Vi tycker det är bra att NetOnNet lyfter e-handelslagret som hos dem verkar vara fullt av kärlek och mysiga sommarkvällar. Med tanke på vädret den senaste tiden är det kanske dags att följa NetOnNets exempel och slå upp grillen på lagret istället.

 

Källa: dagensmedia

Annons
Annons