NetOnNet låter fler köpa Direkt från lagerhyllan

I november 2012 öppnade NetOnNet sin fjortonde lagershop. Ett koncept som är centralt för NetOnNet och deras e-handel. Nu slår de snart upp portarna till nummer femton.

Lagershoparna är centrala i NetOnNets satsning i att vinna svenskarnas hjärta. Deras lite annorlunda multikanalstrategi verkar dock gå hem i folkhemmet. Enligt de senaste siffrorna är de Sveriges tredje största hemelektronikaktör.

Nu planerar NetOnNet sin femtonde fysiska butik i Jönköping.

Annons

– Jönköping är en attraktiv handelsort som vi haft ögonen på länge och är därför glada att vi nu hittat ett läge som passar vårt koncept. Många Jönköpingsbor är redan kunder hos oss och nu ser vi fram emot att kunna erbjuda boende i Jönköpingsregionen en lokal Lagershop med samma låga priser som på Internet, säger Harald Ennen, VD på NetOnNet.

3000 kvadratmeter

NetOnNet planerar att öppna Jönköpings-butiken under hösten 2014 och etableringen sägs tillföra runt 20 nya arbetstillfällen. Lagershopen väntas bli cirka 3000 kvadratmeter när den är färdigbyggd.

Nätbutikens fysiska närvaro fortsätter alltså att växa. Samtidigt vet vi att NetOnNet trycker på hårt med sin reklam kring låga priser direkt ifrån lagerhyllan. Sedan den senaste lagershopen öppnades har de även breddat sitt sortiment sakta men säkert. Det borde alltså krävas några fler hyllor vid varje nyöppning.

 

Källa: Press

Annons