Nordic Feels VD går till Rapunzel of Sweden

Ett imponerande bolag.

Nordic Feels forna vd, Tobias Mattsson, slutar sitt jobb för skönhetsjätten och blir istället vd på Rapunzel of Sweden. Han har tidigare bland annat arbetat med företag som Önskefoto, Nexway och Albumprinter och tillträder sin nya tjänst från och med den 1 oktober. 

- Rapunzel är ett imponerande bolag vars affärsidé, produkter, CSR-arbete och snabba expansion har inspirerat mig. Jag ser fram emot att, tillsammans med teamet, få förvalta och utveckla idén om att globalt erbjuda kunder möjligheten att utrycka sig och boosta sitt självförtroende genom vackert, trendigt, högkvalitativt löshår, samt att fortsätta den internationella expansionen, säger Tobias Mattsson i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

LÄS ÄVEN: Rapunzel of Sweden får ny chef för e-handel

"Internationell erfarenhet av e-handelsbolag"

På Rapunzel uppskattar man särskilt Mattssons erfarenhet av e-handel.

- Genom Tobias Mattssons långa internationella erfarenhet av att leda och utveckla e-handelsbolag säkrar Rapunzel of Sweden nu ytterligare kompetens för att fortsätta utveckla bolaget till såväl en ledande aktör inom löshår och relaterade tjänster och produkter, som ett internationellt varumärke, säger Arthur Engel, styrelseordförande i Rapunzel of Sweden, i ett pressmeddelande.

Tobias Mattsson efterträder Sofia Bertills, som varit företagets vd i tre år.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!