Nordisk e-handel och Payair ingår Partnerskap

Nordisk e-handel integrerar betalleverantören Payairs mobila handelslösning i sin e-handelsplattform. Något som betyder att omkring tusen nätbutiker nu har möjligheten att erbjuda mobil handel såväl i sin nätbutik, som i en eventuell fysisk butik.

Payair har den senaste tiden lockat ett antal e-handlare med sin mobila handelslösning. Nu har man även inlett ett samarbete med plattformsleverantören Nordisk e-handel som tillhandahåller e-handelslösningar för den nordiska marknaden.

Integrationen av Payairs mobila handelslösning gör att både befintliga och nya kunder till Nordisk e-handel enkelt kan addera mobil handel till sina nätbutiker, eller fysiska butiker.

Annons

– Mobilanpassad nätbutik ingår som standard i alla våra paket. Därför är det viktigt att knyta till oss erfarna partners inom mobil handel. Vi börjar närma oss 200 mobilanpassade butiker och med Payair tror vi att vi kan öka den siffran, säger Nordisk e-handels VD Runar Wahlgren.

Snabb betalning oavsett kanal

Enligt Joel Risberg, partneransvarig på Payair, kan integrationen av deras mobila handelslösning ge fler möjligheter till nya försäljningskanaler och ökad spontanhandel.

Handlarna kan också erbjuda snabb och enkel handel med kort eller faktura via mobilen oavsett försäljningskanal, e-handel, annonser, mobilen eller i butik.

– Det fina med det här samarbetet är att det på ett mycket enkelt sätt ger små som stora butiker möjlighet att erbjuda mobil handel och att dra nytta av fördelarna det ger, till exempel smarta marknadsföringsmöjligheter och digitala kvitton, säger Joel Risberg.

Källa: Press

Annons