Nordstrom anställer 350 för jobb inom e-handel

Det amerikanska modevaruhuset laddar för julhandeln genom att säsongsanställa 350 personer som ska arbeta med företagets e-handel.

Varuhuset Nordstrom storsatsar på säsongsanställda inför julen. Företaget vill anställa 350 personer omgående för jobb inom varuhusets e-handel.

De 350 jobben ska enligt tidningen Lancaster Online förläggas i Elizabethtown där företaget nyligen öppnat en distributionscentral för e-handel. De aktuella säsongsjobben ska enligt uppgifter till tidningen utgöra en del av totalt 1 600 e-handelsjobb som Nordstrom är på gång att skapa vid tre olika distributionscentraler. De andra centralerna ska ligga i Cedar Rapids, Iowa och i San Bernardino, Kalifornien.

Annons

De anställda ska huvudsakligen arbeta med att packa order som beställts via Nordstroms e-handel för en lön på 13 dollar i timmen. De 350 personerna är välkomna att börja jobba omgående, och säsongsjobben kommer att vara till december eller januari, beroende på hur mycket Nordstrom säljer. Många av de 350 kommer dock förmodligen att erbjudas fortsatt anställning, enligt företaget.

Annons