Norrländsk skönhetsbutik tar klivet ut på Umeås gator

Skönhetsbutiken Brallis.se expanderar i den fysiska världen med ny butik i hemstaden Umeå.

E-handlare som tar steget ut i den fysiska världen med en butik, eller flera, börjar bli vardagsmat. Något som ger företag chansen att visa upp sina produkter och samtidigt möjligheten att erbjuda kunden en mer personlig service i ytterligare en kanal.

Något som skönhetsbutiken Brallis.se nu också planerar att göra med en butik i hemstaden Umeå.

Annons

– Det ska bli så roligt att få erbjuda vårt stora och välsorterade sortiment med smink, hudvård, sminkborstar och mer i Umeå där detta inte finns, säger Therese Hellqvis, grundare och vd för Brallis.

Naturliga sminkmärken

Brallis grundades 2008 och har fram tills nu levt sitt liv helt på nätet. I sortimentet finns välkända varumärken som Sigma Beauty, Anastasia Beverly Hills, BH Cosmetics, Real Techniques och Eye of Horus, men även naturliga sminkmärken som 100% Pure och Everyday Minerals.

Den nya butiken slår upp dörrarna idag den 27 april och expansionen in i den fysiska världen innebär samtidigt att företaget anställer två nya medarbetare. För kunder som handlar på nätet kommer det även innebära att det är möjligt att hämta sina köp i butik för att slippa betala frakt.

Annons