Nu är det dags för CDON att testa sin nya betallösning

CDON Group meddelar att koncernen i juni kommer att lansera det första pilottestet av den egenutvecklade betaltjänsten som fått namnet Qliro. Pilottestet omfattar fakturabetalning och delbetalning och kommer i ett första skede testas på en av koncernens sajter.

Som vi berättade redan i förra veckan har e-handelskoncernen CDON Group haft planer på att lansera sin egen betallösning. I nästa månad kommer man att utföra det första pilottestet av den egenutvecklade betaltjänsten Qliro, genom det nybildade dotterbolaget Qliro AB.

Pilottestet, omfattande fakturabetalning samt delbetalning, kommer starta för Members.com:s svenska kunder i juni för att därefter löpande utvärderas. Om ytterligare sajter är på gång kommenterar man inte i dagsläget.

Annons
Annons

Får större kontroll

Att CDON Group funderar i de här banorna är inte helt oväntat då betallösningen är en viktig del i värdekedjan för e-handlare. Koncernen säger också att pilottestet är ett viktigt steg för att ytterligare förbättra köpupplevelsen.

– Genom att erbjuda kunderna fakturabetalning och delbetalning via Qliro får vi större kontroll över värdekedjan och möjlighet att fördjupa våra kundrelationer, säger Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group.

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!