E-handelspremiär: ”Nu har vi byggt en fullskalig e-handel”

Nya Garageportexperten.se är här.

Sveriges bredaste utbud av garageportar. Det utlovar Garageportexperten när det i dag är dags för lansering av företagets nya hemsida. Den innehåller bland annat en webbshop, och Garageportexpertens förhoppning är att e-handeln tillsammans med företagets fysiska butiker ska ge kunderna “en kombination av en effektiv köpupplevelse och ett personligt kvalitetsfokus”.

- Till skillnad från traditionell byggvaruhandel eller e-handel, vars erbjudande ofta stannar vid en levererad pall till dörren, så hjälper vi även kunden med installationen. Vi vet att kunden inte vill att köpupplevelsen ska stanna vid en beställning på hemsidan utan vill känna trygghet hela vägen, därför månar vi om det personliga mötet, säger Mikael Holmstrand, vd på Garageportexperten, i ett pressmeddelande.

Annons

"Inte riskfritt att montera själv"

Tanken är i korthet att e-handeln ska underlätta handelsmomentet för kunderna, medan de fysiska butikerna ska stå för leverans, montering och service.

Att som kund själv montera sin garageport är nämligen ingenting Garageportexperten rekommenderar.

- Regelverk gällande byggvaror, elinstallationer och CE-märkning gör att det varken är enkelt eller helt riskfritt för kunden att själv montera sin port. Oavsett var kunden lägger sin order ska vi erbjuda en fullservicelösning. Det är en viktig kvalitetsmarkör och innebär trygghet och säkerhet för kunden, säger Mikael Holmstrand.

Full e-handelspott för kunden

Tiidigare hade Garageportexperten vad Mikael Holmstrand beskriver som en "beställningssite" där endast ett fåtal komponenter fanns med.

- Nu har vi byggt en fullskalig e-handel med direkt koppling till ett avancerat affärssystem med möjlighet för kunden att helt konfigurera samtliga våra tusentals produkter direkt på webben, skriver han i ett sms till Ehandel.se.

Utöver den nya e-handeln består Garageportexperten av 30 franschisetagare med 47 butiker i Sverige. Företaget har en omsättning på cirka 310 miljoner kronor.

Annons