Nu kan du få restaurangmat i baksätet på din Volvo

Efter backluckeleveranserna från Mat.se, Lekmer och Eleven tar Volvo nu ytterligare ett steg framåt.

Volvo har de senaste åren visat framfötterna rejält när det gäller att utveckla den nya tekniken. Det som började med ett samarbete som innebar att den som köpt sina matkassar hos Mat.se kunde få dem levererade i bakluckan på sin Volvo, fick snart fler uppföljare. Fler företag hakade på och numera kan du även få sminket från Eleven och leksakerna från Lekmer levererade på samma sätt.

Sushi och champagne utan att lämna bilen 

Nu utökas konceptet ytterligare. Genom ett nytt samarbete med Uber Eats, ska den som befinner sig i Tokyo kunna få en gedigen rundtur genom stadens matkultur - i baksätet på en Volvo XC90.

Annons

Tanken är att Uber Eats kör dig till stadens bästa restauranger där du levereras olika resturangrätter - utan att du själv någonsin behöver lämna bilen.

Yukio Hattori heter stjärnkocken som valt ut restaurangerna och enligt vad Digital Trends rapporterar ska både sushi och champagne ingå i dieten.

Uber Eats lanserar ny tjänst i Stockholm

Samtidigt meddelar Uber Eats idag på morgonen att de kommer att lansera en ny tjänst i Stockholm. Med hjälp av vad som beskrivs som ett överskådligt webbgränssnitt vid namn Resturant Manager, ska restaurangägare kunna få information om kundernas betaljningsvilja, kundnöjdhet och vilka mattrender som gäller just nu.

Systemet ska även visa hur efterfrågan på mat ser ut vid olika tider på dygnet och tanken är att restaurangerna ska kunna anpassa verksamheten efter efterfrågan och på så sätt kunna göra bättre affärer.

Uber Eats kom till Sverige i oktober förra året efter att ha lanserats i London några månader tidigare. Huruvida även stockholmarna i framtiden kommer att kunna äta resturangmat i baksätet på en Volvo återstår att se.

Annons