Nu kan du måttbeställa din matta direkt på nätet

Nätbutiken Mattconcept.se säljer mattor från flera kända designhus i Norden, både till privatpersoner och till den offentliga marknaden. Företaget har cirka 10 000 mattor i sortimentet och nu utökar man med måttanpassade mattor, helt efter kundens egna mått.

Möjligheten att skräddarsy och anpassa produkter på nätet blir allt vanligare, och inte bara när det gäller kläder och skor. Som första nätbutik i Sverige, åtminstone enligt egen utsago, lanserar nu Mattconcept.se tjänsten att kunna måttbeställa mattor, helt efter egna mått, direkt på nätet.

En tjänst som ska göra det lättare än någonsin att skapa en personlig och specialanpassad inredning.

Annons

– Det ligger helt rätt i tiden att skapa en personlig och specialanpassad inredning och vi är därför glada att våra kunder i hela Sverige nu lätt kan ta del av denna tjänst. Det ska vara lika enkelt att kunna skapa ett vackert och personligt hem oavsett var i Sverige man bor, säger Pernilla Johansson, VD på Mattconcept.se.

Ingen returrätt

På hemsidan kan kunden välja färg, bredd och längd på den matta man vill ha och ser sedan direkt vad mattan kostar. Man bör dock tänka på att man inte har något returrätt på den måttbeställda mattan, men det går att beställa en provbit av mattan för 20 kronor, innan man beställer den specialanpassade mattan.

Till en början är det endast mattor från varumärket Katehas som går att få i fria mått men på sikt kommer större delen av sortimentet på Mattconcept att vara tillgängligt.

– Kateha gör fantastiska mattor i fin ullkvalitet och vi har alltid haft en stor efterfrågan på deras standardstorlekar. På senare tid har vi också sett en ökad efterfrågan att kunna beställa dessa mattor i egna storlekar. Därför känns det extra roligt att vi nu kan erbjuda alla våra kunder möjligheten att lätt kunna beställa dessa mattor i valfri storlek direkt på nätet, säger Pernilla Johansson.

Källa: Press

Annons