Nu krävs det bara ett klick på klockan för att beställa

Nu kan Amazons kunder söka efter produkter, e-handla med endast ett klick och skapa önskelistor med hjälp av Apples smarta klocka.

De smarta klockorna blir allt fler och när Apple tidigare i år lanserade sin Apple Watch började snacket på allvar huruvida e-handeln skulle leta sig in på våra handleder. Amazon sade sig redan då planera en app för klockan och nu är den här.

I samband med att Amazon släppte sin senaste kvartalsrapport passade man nämligen även på att släppa en ny app till Apple Watch.

Annons

– Det finns tillfällen då det inte passar att ta upp telefonen ur fickan. Därför har vi jobbat på att destillera de bästa delarna av Amazons shoppingupplevelse så att det går att göra snabbt och enkelt direkt från handleden, säger Paul Cousineau, Director of Mobile Shopping på Amazon.

Köp med ett klick 

Appen för Apples klocka kommer att finnas tillgänglig i Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Japan, USA och Storbritannien och ska vara designad för att enkelt kunna e-handla i farten. Bland annat med hjälp av röststyrning, köp med ett klick och önskelistor.

– Det är fortfarande dag ett för bärbara enheter och vi är glada över att kunna erbjuda nya sätt för våra kunder att få snabb information som de behöver från Amazon via Apple Watch, säger Paul Cousineau, Director of Mobile Shopping på Amazon.

Annons