DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

I dag släpps biljetterna till Emeet Göteborg!

Klockan 08.00 gick startskottet - missa inte chansen till en exklusiv biljett.

Konferenssugna e-handlare kan äntligen andas ut. Sommaruppehållet är över och höstens första Emeet närmar sig med stormsteg. Den 14 september kommer e-handelskonferensen till Göteborg, men det är redan nu dags att säkra sin biljett.

Gratis för e-handlare

De släpps i dag klockan 08.00 och du ansöker enklast via den här länken. Som vanligt är det gratis för e-handlare att delta.

Annons

- Efter förra årets lyckade Emeet-premiär i Göteborg är vi förstås förväntansfulla inför hur det ska gå den här gången. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och bidra till en riktig toppendag i goa Göteborg, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Höstens första Emeet kommer att äga rum på IHM Business School i Göteborg, och som vanligt är det ni e-handlare som sätter agendan. Vi har dock inte kunnat hålla oss från att planera en del punkter, och kan redan nu avslöja att det bland annat kommer att bjudas på en spännande paneldebatt om marknadsplatsernas framtid. Inget man vill missa, med andra ord.

- På Emeet ska det vara spontant, och därför skapar vi agendan tillsammans på plats. Vi kommer dock att ta upp några aktuella ämnen, ämnen som vi vet att många inom svensk e-handel är intresserade av just nu, säger Sanna Thurdin.

MAX 200 deltagare

Dagens e-handelskonferens följs av en festlig och glädjefylld middag där vi sammanfattar dagens nya lärdomar, lär känna nya branschkollegor och bara har allmänt trevligt.

Flitiga Emeetbesökare vet att vi alltid brukar uppmana till att vara ute i god tid med att säkra sin biljett. Oftast har det ändå gått att tänja på gränserna när det väl gäller - på middagen efter Emeet Helsingborg i våras fick det till exempel möbleras om i sista stund - men den här gången är det verkligen viktigt att vara ute i god tid. Den 14 september är det nämligen bara max 200 personer som kommer att få tillgång till konferensen och den efterföljande middagen.

Vi ses i Göteborg - hjärtligt välkomna!

Annons