Nu släpps biljetterna till Gmeet 2018

Nu släpps biljetterna till Gmeet 2018

2018-02-01 07:59

Den 7 mars går årets första - om inte enda - e-handelsevent bara för kvinnor av stapeln i Göteborg för andra året i rad och idag släpps biljetterna.

Ehandel.se presenterar Gmeet, ett unikt evenemang bara för kvinnor som vill inspireras, knyta kontakter och nätverka med andra kvinnor inom e-handeln i Sverige.

Efter förra årets Gmeet var deltagarna överens om två saker - att Gmeet ska bli tradition och att det var ett mycket lyckat event. Nu är det äntligen dags igen.

Gmeet kommer att äga rum på Elite hotel Park Avenue i Göteborg. Dagen inleds med föreläsningar och workshops och bjuder sedan på bland annat bubbellunch samt givande nätverksmingel.

Bland dagens talare finns den framgångsrika entreprenören Pingis Hadenius, som bjuder på insikter om e-handel och investeringar. Under dagen kommer deltagarna, förutom att bli inspirerade, delta i workshops och diskussioner. Givetvis kommer vi även få all nödvändig information inför den nya dataskyddsförordningen som närmar sig med stormsteg.

Vårt fokus är att kvinnor inom e-handeln ska känna att de får med sig något av värde när de lämnar Gmeet, och att branschen som helhet på sikt ska bli mer jämställd än den är i dag, säger Sanna Thurdin.

Precis som förra året är biljetterna begränsade, så se till att skaffa din biljett redan nu.

Klicka här för att komma till biljettförsäljningen

 

Sanna Thurdin

Eventchef

Jobb på Ehandel.se

Ehandelse AB söker:

Erfaren nyhetsreporter med starkt e-handelsintresse

OK-Förlaget söker:

Marknadsförare med digital kompetens

Bythjul Norden AB (www.bythjul.com) söker:

Category Manager

iDeal of Sweden söker:

CRM Manager


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta