Nu tar Räckesbutiken klivet utanför Norden

Räckesbutiken.se, som säljer måttbeställda räckesprodukter på nätet, fortsätter att expandera. Den här gången tar man klivet utanför Norden med en tysk e-handel.

Räckesbutiken expanderade under förra året sin e-handelsverksamhet till grannländerna Finland och Norge. I våras öppnade man även upp för försäljning i Danmark. Nu tar Räckesbutiken nästa kliv och öppnar upp i Tyskland via hemsidan Gelaenderladen.de.

– Efter en tids gediget arbete med förberedelser är vi nu redo att möta våra tyska kunder. Det känns väldigt spännande, säger Jonas Halvarsson, försäljningsansvarig på Räckesbutiken.

Annons

Tysk kundtjänst

Tyskland är det första landet utanför Norden där Räckesbutiken expanderar sin verksamhet, och de tyska kunderna kommer att kunna beställa Räckesbutikens produkter lika enkelt som de nordiska kunderna.

Inför uppstarten i Tyskland har man rekryterat tysk kundtjänstpersonal för att kunna ge bästa möjliga service och support via telefon och mail.

– Att öppna i Tyskland innebär en markant ökning av vår marknad som tillägg till de skandinaviska länderna och Finland. Vi är väl förberedda och hoppfulla inför den här expansionen, säger Andreas Wedberg, delägare på Räckesbutiken.

Källa: Press

Annons