Ny E-handel får hjulen att snurra året runt

Igår lanserades en nya e-handel med inriktning mot multisport och triathlon. Bakom satsningen står samma företaget som ligger bakom Skistart.com, en nätbutik som säljer längdskidor, rullskidor och klättringsutrustning med Norden som huvudmarknad.

Våren 2013 lanserade CDON Group, Milebreaker.com, en nätbutik för konditionsidrottare. Nu får man lite konkurrens inom den kategorin. Idag lanseras nämligen MultiTriathlon.se, en ny webbshop med inriktning multisport och triathlon.

Sajten riktar sig till aktiva människor med fokus på multisport, triathlon samt rullskidor och i butiken kommer man att sälja det mesta som används av sporternas utövare. Som till exempel träningskläder, sportglasögon, pannlampor, pulsklockor, tält och sovsäckar.

Annons

Internationell satsning

Bakom lanseringen står samma företaget som ligger bakom Skistart.com, en nätbutik som säljer längdskidor, rullskidor och klättringsutrustning med Norden som huvudmarknad. Att man nu breddar med konditionsidrott som utövas på sommaren känns som ett naturligt steg.

Samtidigt som lanseringen av MultiTriathlon.se gör man en internationell satsning med MultiTriathlon.com, samt en anpassad sajt för den norska marknaden, MultiTriathlon.no.

– Med MultiTriathlon vill vi täcka ett hål i marknaden och rikta in oss emot sommarsport med fokuseringen på triathlon, multisport och rullskidor i samma webbshop. Vi står fullt rustade och redo från dag ett för att vara redo för sommaren, säger Daniel Rehnström, ansvarig för MultiTriathlon.se.

Annons