Ny design ska hjälpa Oii på den globala marknaden

Den svenska barnklädesbutiken Oii har nylanserat sin nätbutik. Den nya butiken bygger på samma framgångsrika och nischade koncept som tidigare men ska vara bättre anpassat till den globala marknaden.

Oiidesign.se, som nyligen köptes upp av branschkollegan Babyshop, har fått sig ett ansiktslyft. Oii som sedan tidigare är en av Nordens största nätbutiker för unika barnkläder expanderade förra sommaren till Ryssland med målet att bli Europas bästa näthandel inom sin nisch. Något den nya sajten förhoppningsvis ska hjälpa till med.

– Oii har fått en lekfullt handritad design och smartare navigering som gör det enklare att hitta plagg utifrån ålder och stil. Butiken innehåller fortfarande väldesignade barnkläder från både kända och smalare designers, skriver man i ett pressmeddelande.

Annons

Ytterligare förbättringar på gång

Den nya butiken bygger på samma koncept som tidigare men den ska vara bättre anpassad till den globala marknaden. Bakom det nya konceptet står det svenska e-handelsföretaget Panagora och inom kort ska butiken genomgå ytterligare en rad förbättringar.

– Den nya butiken ramar in den härligt nonchalanta och originella lekfullhet som har gjort Oii så framgångsrika. Shopping ska vara roligt och det finns få butiker inom deras genre som liknar dem, kanske inte någonstans i världen, säger Moon-Suck Song, VD på Panagora.

Källa: Press

Annons