Ny e-handel ska ta Cavaliere ut i världen

Lanseras på Black Friday.

Cavaliere är ett svenskt textilföretag med bas i Borås. De tillverkar sina kläder själva och jobbar mycket med kostymer. Företaget bedriver e-handel på Cavaliere.se och lagom till köpfesten imorgon så ska man lansera en ny sajt.

- Vår förädlade närvaro online är nästa steg under en offensiv höst, säger Fredrik Appelqvist, sälj- och marknadsansvarig på Cavaliere.

Annons

"Lättnavigerad med ren design"

Även om invigningen sker imorgon så verkar sajten redan nu vara uppe och rulla.

- På Black Friday presenterar vi en lättnavigerad webb med klassiskt ren design, som andas Cavaliere. Vi satsar mycket på en stringent och omsorgsfull service som kommer att öka vår kommersiella förmåga, säger Appelqvist.

Den nya e-handeln ska inte bara erbjuda saker som mobilanpassning utan webben ska även vara en “språngbräda mot en internationell expansion”.

- På sistone har vi genomgått en fantastisk utveckling med en stark produktion och en kostymkvalitet i världsklass. Nästa steg är att erbjuda detta till alla världens stilentusiaster, säger Appelqvist.

Cavaliere hoppas även med den nya webben få bättre möjligheter att visualisera sina framtida kollektioner för konsumenterna.

Annons