Ny omdömessajt ska hjälpa kunderna pricka rätt låda

Allaboxar.se är en ny sajt för alla med en böjelse för prenumerationsboxar.

Grooming-produkter, mensskydd, nördgodis och vitaminer. Marknaden för prenumerationstjänster har bokstavligen svämmat över på senare tid och för att hjälpa till att hålla reda på alla abonnemang lanserades nyligen Subscribr, en marknadsplats för prenumerationsbaserad e-handel.

Nu kommer ytterligare en uppstickare på prenumerationshimlen, nämligen Allaboxar.se. Fast den här gången rör det sig inte om en ny box eller marknadsplats, utan en omdömessajt för de med en fäbless för prenumerationer.

Annons
Annons

– Vi vill att alla kunder i Sverige ska få så bra information som möjligt om varje box som finns på marknaden. Totalt sett täcker vi in varenda box på den svenska marknaden, säger Jakob Twedmark, VD för Crate Inventors som är bolaget bakom sajten.

Ska anställa 20 testpiloter

Crate Investors är själv verksamma inom prenumerationsbranschen med bland annat Bakboxen och Dejtboxen. På sin nya sajt gör man nu ett försök att sammanställa alla boxar som finns tillgängliga att köpa i Sverige, inklusive utländska som kan levereras hit.

Enligt Jakob Twedmark är kundomdömen en viktig del på sajten men nu planerar man även att anställa 20 stycken testpiloter som ska testa ett antal boxar var.

– Resultatet blir en övergripande sammanfattning där alla olika boxar på ett tydligt sätt jämförs mellan alltifrån kundservice till paketering. Vi gör det här för att marknaden av prenumerationsboxar exploderar och för att många vill veta hur det känns att ta emot en box och packa upp, se och känna på sakerna. Det tror vi blir enklare med hjälp av välgjorda, oberoende recensioner, säger Jakob Twedmark.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!