Nya Polarn O. Pyret: ”En av Nordens snabbaste sajter”

"En app-liknande upplevelse".

Retail and Brands (RNB) avancerar på e-handelsfronten. Nyligen meddelade koncernen framsteg för både Brothers e-handel och Man of a kind. Modebolaget har även ingått ett avtal med Returnado gällande företagets alla e-handelsreturer.

Nu meddelar ett annat av RNB:s modemärken, Polarn O. Pyret, att de lanserat en helt ny sajt. En sajt som enligt e-handelsleverantören Avensia, som tagit fram sidan, är en av Nordens snabbaste. Polarn O. Pyrets e-handelschef Hans Edlund menar på att sidan är i klass med en mobil app.

Annons
Annons

- Vi har fokuserat mycket på en snabb och användarvänlig sida. Hastigheten i lösningen ger användaren en app-liknande upplevelse vilket har varit viktigt för oss. Vi vill ge våra kunder samma känsla av kvalitet när de besöker vår hemsida, som de får i de produkter de köper av oss, säger Hans Edlund i ett pressmeddelande.

"Dubblat onlineförsäljningen"

Samtidigt berättar Polarn O. Pyret att de fördubblat sin försäljning på nätet den senaste tiden.

- Genom starkt kundfokus fortsätter vi utveckla vårt digitala erbjudande genom alla kanaler för att ligga i framkant i den omställning som nu sker inom retail. Vi har i princip dubblat onlineförsäljningen i Sverige över två år och vi fortsätter med samma kraft framåt, säger Hans Edlund.

Den nya sajten går att se på Polarnopyret.se.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!