Nygammal begagnatsajt tar upp kampen med Blocket

Got2Get är ännu en köp- och säljplattform som nu ska utmana Blocket och Tradera. Sajten är dock ingen nykomling utan har varit med ett tag. Nu satsar man på en nylansering som förhoppningsvis ska locka privatpersoner samt erkända retro, vintage och designbutiker i hela landet.

Under 2013 har det dykt upp en mängd nya loppissajter och marknadsplatser som ska utmana de traditionella jättarna Blocket och Tradera. Vissa är rena mobila appar medan andra även erbjuder en webbsida där köpsugna kan fynda.

En sajt som däremot har varit med ett tag är Got2Get, en marknadsplats för vintage, retro och secondhand som lanserades redan 2008, men som nu satsar på en nylansering.

Annons
Annons

– Som säljare av kvalitetsvaror idag, vare sig möbler eller kläder, har man begränsade val. Antingen väljer man traditionella marknadsplatser som Blocket där ens annons hamnar bland navkapslar och Billys hyllor. Eller så väljer man auktionsmarknader som Tradera eller Bukowskis Market och tvingas betala höga avgifter i form av provision, säger Paul Anderlind, VD för Got2Get.

Nekar annonser

Got2Get vänder sig till privatpersoner samt erkända retro, vintage och designbutiker i hela landet. På sajten ska man kunna hitta allt från känd möbeldesign och kvalitativ vintage till handväskor, antik inredning och mormors porslin.

– Eftersom kvalitén på utbudet är det som gör sajten unik har vi rätt att neka annonser som inte platsar. På så sätt kan vi behålla standarden och skiljer oss från marknadsplatser såsom blocket, tradera eller många loppisar, säger Paul Anderlind.

I samband med nylanseringen kommer man i höst även att inleda en bred annonskampanj för att förstärka sin position inom vintage, retro och second hand.

– Got2Get startades för att erbjuda ett tredje alternativ. Ett alternativ som är mindre rörig och mer smakfull för köparen men samtidigt mer lönsam för säljaren. Sen lanseringen har nu många av de ledande handlarna inom vintage och retro upptäckt fördelarna med Got2Get, säger Paul Anderlind.

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!