Nystartad B2B-sajt ska vinna kunderna med svenska truckar

Tar upp kampen mot den växande importmarknaden.

Företag inom entreprenad, lantbruk och industri som vill använda sig av svensktillverkade redskap kan nu ta del av en positiv e-handelsnyhet. Ett nytt företag, med det talande namnet Sverigeredskap.se, ska nämligen sälja just redskap som är tillverkade i Sverige.

– Eftersom mer och mer redskap i dag importeras till Sverige kände jag att det fanns behov av ett företag på nätet som främjar svensk kvalitet, gedigen erfarenhet och lång hållbarhet. Drivkraften ligger helt enkelt i att gynna tillväxten på den svenska marknaden samtidigt som vi ökar tillgängligheten genom att digitalisera branschen, säger Andreas Nilsson, vd för Sverigeredskap.se, i ett pressmeddelande som publicerats på Industritorget.se.

Annons

Hoppas på intresse för att främja svenskt

Det nystartade B2B-företaget har ett sortiment som omfattar allt från skopor till redskap för balhantering, och ambitionen är att slåss mot importmarknaden, som enligt Sverigredskap.se blir allt större.

Att slåss mot utländska B2B-jättar är kanske inte alltid någon speciellt lätt uppgift, men företagets vd hoppas att kunderna ska se fördelar med att kunna handla från en svensk e-handelssajt. Han hoppas också på att Sverigeredskap.se ska lyckas främja svensktillverkade produkter.

– Inom en snar framtid kommer vi att samarbeta med ännu fler varumärken för att komplettera sortimentet ytterligare. Redan nu är vi på gång med ett nya avtal med flera varumärken inom branschen – bland annat en stor, känd leverantör av arbetskläder och tillbehör, avslutar Andreas Nilsson.

Annons