Nytt affärssystem för de lite mindre E-handlarna

Många e-handlare lägger mycket tid på att få orderläggningen att fungera. Ett arbete som till stor del kan automatiseras med hjälp av ett smidigt affärssystem, alla är dock inte anpassade för små och medelstora företag. Något som Eseco System vill lösa med sin nya satsning, SpotOn, där Billmate nu bli en del av lösningen.

Affärssystem kanske inte är det mest upphetsande i en e-handlares liv, men de kan likväl hjälpa till att underlätta vardagen då de kan minimera manuell hantering av artiklar och ordrar. Nu lanseras ett nytt affärssystem, SpotOn, som är anpassat för de mindre och medelstora webbutikerna.

Bakom satsningen står Malmöföretaget Eseco System AB som grundades 2001. Idag kan SpotOn kombineras med ett flertal e-handelsplattformar, som Magento, OpenCart, WooCommerce, Prestashop och Nordisk E-handel.

Annons

Implementerat Billmate


Vad SpotOn gör är att koppla samman inkommande ordrar från webbutiken, med aktivering av betalningar, skapande av plockunderlag, samt utgående fakturor/följesedlar och adressetikettering av försändelser.



Affärssystemet ger en total kundbild som visar kundhistorik där man snabbt kan bistå med till exempel kollispårning och betalningshistorik, samt göra krediteringar och avstyra eventuella påminnelser. Eseco har även valt att implementera Billmates betallösning i SpotOn, något man tror kommer att underlätta ytterligare för e-handlarna.


– De flesta bra system är idag byggda och anpassade för riktigt stora företag. Äntligen finns en produkt vi kan peka på som löser även den mindre e-handlarens behov. Samarbetet mellan Eseco och Billmate kommer öppna upp för nya intressanta kunder och vi kommer fortsätta att jobba på nya spännande produkter tillsammans. Att vi båda sitter i Malmö gör samarbetet än mer intressant, säger Johan Lindberg, VD på Billmate.

Annons