Nytt samarbete fixar hundglass direkt i appen

Med start idag kan hundar, och deras ägare, i Stockholm beställa Hugo & Celine hundglass och snacks direkt i telefonen.

Den finska restaurang-appen Wolt, som kan jämföras med Foodora, tog tidigare i år klivet in på den svenska marknaden med sin lansering i Stockholm. Via appen kan den hungriga beställa mat och få det hemlevererat.

Nu har man landat ett nytt samarbete med en annan uppstickare, nämligen Hugo & Celine som har läckerheter som godis, glass och mat för våra fyrbenta vänner på menyn. Något som innebär att hundägare i huvudstaden kan beställa hundglass och -snacks i appen.

Annons
Annons

– Vi är tämligen nyetablerade i Sverige, vårt mål är att nå kunder på ett personligt sätt och vad kan inte vara personligare än att leverera den populära Hugo & Celine-hundglassen direkt till pälsklingar, säger Emmy Häggkvist, marknadschef på Wolt Sverige.

Lickin’ Liver och Slick Salmon

Leveranserna lanseras idag och Stockholms fyrbentingar kan välja mellan hundglass i smakerna Lickin’ Liver, Slick Salmon eller Magic Moose, men man kan även Wolta hem hundsnacks som Crunchy Cookies, Crispy Chips och Lollipups.

Hugo & Celine har sedan tidigare fått in sina produkter i hemglassbilen men nu behöver man alltså inte längre springa runt för att lokalisera en tutande bil, utan kan få hundglassen direkt hem, till kontoret eller varför inte hundparken.

– Vi tycker det är helt hunderbart att Wolt vill göra detta med oss. Båda företagen är pigga på att tänka i nya banor, våga göra annorlunda lösningar men ändå alltid ha kunden i fokus – i detta fall hunden, säger Sonja Catani, Chief Executive Crazy Dog Lady på Hugo & Celine.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!