Nytt stipendium: ”Få 10 papp i näven och gratis kontor”

Den nystartade e-handelsparken i Helsingborg, E-commerce Park of Sweden, med bland annat Ehandel.se:s grundare Dan Nilsson som initiativtagare har lanserat ett e-handelsstipendium.

Detta rapporterar HD-Sydsvenskan idag och berättar om satsningen som ska rikta sig till unga och studenter i Skåne. De som ansöker får nämligen vara max 25 år och ska ha en "grym e-handelsidé" som man vill förverkliga i ett bolag under nästa år.

För de som skickar in sin ansökan, vilket man kan göra här, och får stipendiet väntar ingen enorm summa men ändå 10 000 kronor och en kostnadsfri kontorsplats på e-handelsparken i Helsingborg.

Annons

- Få 10 papp i näven och gratis kontor med vårt nya stipendium, utropar Dan Nilsson i sociala medier.

Två personer kommer kunna ta del av e-handelsstipendiumet under nästa år och om det visar sig att intresset är stort förklarar Rikard Axelsson, som driver e-handelsinkubatorn på parken, att det kan utökas till hela Sverige.

- Vi vill främja entreprenörskapet bland studenter och unga. Vi har sett att det behövs ganska små medel för att att komma igång, 10 000 kronor kan räcka till att köpa in det första lagret och våga satsa, säger Rikard Axelsson, till HD-Sydsvenskan.

Annons