Oscar Tjärnberg ska ta inkClub till nya nivåer

InkClub rekryterar Oscar Tjärnberg som marknads- och försäljningschef för att utveckla sin verksamhet.

InkClub började år 2000 att sälja bläckpatroner via nätet och har sedan dess utökat sortimentet med bland annat kontorsvaror och mobiltillbehör och är i dagsläget bland de största i Norden på att sälja förbrukningsvaror online. Oscar Tjärnberg beskrivs av inkClub som en person med lång erfarenhet inom e-handel och onlineverksamhet.

- Vi är mycket glada och nöjda över att Oscar valt att kliva in som marknads- och försäljningsdirektör, en ny spännande roll som ledare för de två ihopslagna avdelningarna marknad och försäljning. Med sin bakgrund och profil är vi övertygade om att han kommer att bidra till att ytterligare stärka vår position inom e-handeln, säger Torbjörn Wik, tf VD för inkClub.

Annons

Oscar Tjärnberg kommer senast från rollen som Head of Online för Telenor Sverige AB. Han har även arbetat för bland andra Footway och Lensway. När han börjar på inkClub i höst kommer han utöver att vara marknads- och försäljningschef även att inneha rollen som vice VD.

- Det känns mycket inspirerande att få leda inkClubs marknadsföring och försäljning. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med medarbetare och övriga i ledningen för att optimera bolagets strategiska inriktning och marknadsposition, säger Oscar Tjärnberg.

Annons