På onsdag bjuder Jetshop in till E-handelsfest

Nu är det snart dags för ett av Sveriges bästa evenemang inom e-handel. Imorgon börjar nämligen Scandinavian E-Business Camp 2014. En konferens som drivs av e-handelsleverantören Jetshop och som brukar bjuda på två mycket trevliga och lärorika dagar. Ehandel.se kommer givetvis att närvara.

Precis som förra året håller Scandinavian E-Business Camp hus på Clarion Hotel Post i Göteborg. Upplägget är även liknande men med lite fler seminarier och en mer luftig och mingelvänlig agenda vad vi kan se.

Förhoppningsvis har ni redan en biljett till evenemanget och kan dränka er i två dagar med e-handel. Saknar du biljett eller måste se till att e-handeln rullar på ska du inte vara ledsen. Om allt vill sig väl kommer vi nämligen sända stora delar av evenemanget direkt på Ehandel.se.

Annons

Några saker som kommer behandlas under SEBC är Etons e-handelssatsning i USA, Magnus Dimert kommer berätta om Adlibris resa ifrån noll till miljarden. Det skall även ges en djupare inblick i hur finansiella och industriella investerare ser på e-handel.

En fylld agenda

Efter ordinarie föreläsningar på torsdagen ska det även bjudas på två exklusiva seminarier där Jetshop kommer visa upp sin nästa plattform och Keycrunch kommer berätta hur man jobbar med Google Shopping.

– Över 100 Jetshop-kunder har sedan årsskiftet provat på att marknadsföra sina produkter med nylanserade Google Shopping. Med hög omvandlingsgrad och låg konkurrens har Google Shopping visat sig vara ett effektivt sätt att anskaffa nya kunder online, meddelar Jetshop.

På agendan finner vi även kända namn som Freddy Sobin, Mikael Stålnacke och Svante Tegnér. Virtusize kommer också beträda scenen. Jetshop har precis som tidigare år bjudit in Carin Hjulström som moderator. Vilket förstås bådar för ett bra genomförande.

Den fullständiga agendan finner ni på Scandinavian E-Business Camps hemsida hos Jetshop.

E-handlare springer av sig

DIBS och PostNord verkar vara de större sponsorerna till evenemanget och förutom att bjuda på After Work på onsdagen, så håller DIBS ett välgörenhetslopp dagen innan, det vill säga idag, för de som behöver springa av sig innan SEBC.

Annons

Jetshop meddelar att SEBC 2014 ser ut att bli en knallsuccé både gällande deltagare och middag. Middagen skall vara full sedan veckor tillbaka och där kommer även Jetshop Awards att delas ut.

Vi ser förstås fram emot evenemanget och kommer som sagt att försöka förmedla det mesta via vår framsida. Ratta alltså in Ehandel.se i din webbläsare under onsdagen och torsdagen. Alternativet är att vi ses i Göteborg imorgon för två dagar av e-handelsfest.

Annons