Paradisets e-handel live i maj – nu toppas det digitala laget

Digitalt proffs tar plats i styrelsen.

Den ekologiska matbutiken Paradiset har tidigare aviserat att de ska ge sig in i leken och starta en egen e-handel. Nu meddelar företaget att en demoversion väntas vara klar i april och att den färdiga versionen beräknas presenteras kort därefter.

- Den beräknas gå live redan i maj, så länge vi håller tidsplanen. Just nu ligger i bra till för att bli klara i tid, skriver Alexander Elling, kommunikationsansvarig på Paradiset, till Ehandel.se.

Annons

LÄS ÄVEN: Superekologiska Paradiset laddar för e-handel

Två tillskott till styrelsen

Samtidigt laddar nu företaget upp med att toppa laget inför lanseringen. I styrelsen tar företaget därför nu in Lisa Farrar, som sägs vara en av de ledande personerna i Sverige när det gäller kunskaper inom digitala tjänster. Idag är hon Chief Digital Officer på den norska affärsmannen Petter Stordalens hotellkedja, Nordic Choice Hotels. Hon har även varit vd för kedjans dotterbolag, Eberry, liksom för Mr Jet. 

I styrelsen tillträder nu också Sofia Falk, som är expert på jämställdhetsfrågor. Hon är en före detta underrättelseofficer och har grundat We Are The StoryDoers, som hjälper andra företag att förbättra jämställdheten. Hon ska tidigare ha hjälpt flera av Sveriges största företag att förbättra jämställdheten, samtidigt som de ska ha kunnat öka lönsamheten. Även Sofia Falk tar nu plats i Paradisets styrelse.

Annons