Paradisets e-handel nu live – tar leveranshjälp av Best

Leveranser till fler orter redan i pipeline.

Vi har vid ett flertal tillfällen berättat om den ekologiska butiken Paradiset, som varit i full färd med att planera uppstarten av sin e-handel. Det jobbet är nu gjort och i slutet av maj slog företaget för första gången upp portarna till den sprillans nya nätbutiken.

LÄS ÄVEN: Paradiset öppnar äntligen sin e-handel

Annons

Stockholm och Uppsala först ut

Nu meddelar Best Transport att de fått i uppdrag att hjälpa den nyblivna e-handlaren med leveranserna. Enligt Best innebär detta att 2,4 konsumenter i Stockholm och Uppsala får möjlighet att få varorna hemkörda dagen efter att de lagt beställningen.

- Paradiset har en tydlig vision om att förändra matsverige och med hjälp av e-handel och flexibla leveranser tar de ett stort steg på vägen. Det är en kul resa att göra tillsammans, speciellt eftersom att vi också jobbar noggrant med vårt miljöarbete och klimatkompenserar samtliga transporter, säger Niklas Knight, vd på Best Transport, i ett pressmeddelande.

Kan få fler orter och leveranser samma dag

Tiderna som man kan få maten levererad på är än så länge vardagar mellan klockan 18 och 22, men redan nu planerar företaget att införa samma dag-leveranser

- I planering finns dessutom expansion till fler orter på västkusten, i södra Sverige och längs norrlandskusten, uppger Best Transport.

Annons