Partykungens Norgechef avslöjar varför det går så bra

Den svenska nätbutiken Partykungen har snabbt nått framgångar i vårt grannland. Ehandel.se intervjuar nu deras landsansvarige för Norge.

Fem procent av Partykungens omsättning sker redan i Norge. Detta utan att företaget slagit på någon egen marknadsföring. Caroliné Johansson är Norgeansvarig på Partykungen och vi fångade henne för en videointervju på e-handelskonferensen Emeet.

Caroliné Johanssons session på Emeet i Stockholm var mycket populär och hon ska ha fått många frågor ifrån e-handlare som ville gå eller redan hade gått in i grannlandet.

Annons

"Mycket högre snittorder"

På frågan om varför så många är intresserade av Norge svarar Caroliné lite skämsamt "alla de här pengarna". Hon har dock själv drivit nätbutik i Norge och vet hur man ska tampas med norrmännen när det kommer till e-handel.

Caroliné fick tydligen "smöra rejält" för VD:n Joel Svensson för att få gå på Emeet. Hon är nämligen den som sköter kundtjänst, tullfakturor och även att lasta pall på lagret för norska marknaden. Missa inte vår videointervju med Caroliné här nedanför.

Annons