Patroner.se breddar nätbutiken med Patroner

Patroner.se har sålt skrivartillbehör på nätet sedan 1996, nu utökar man sortimentet, med patroner. Tidigare har kunden kunnat köpa svarta, blå, röda och gula patroner på sajten, men nu kan man även handla sina salta och sura patroner i butiken.

Drygt sjutton år efter Patroner.se sålde sin första patron på nätet breddar man sitt patronutbud. Nu erbjuder man patroner för alla smaker. Eller i alla fall salta och sura godispatroner.

– En produktutvidgning som vi är pinsamt sena med. Självklart borde vi ha gjort detta för länge sedan, säger företagets vd Ola Gustafsson.

Annons

Med det utökade sortimentet ser man sig som Sveriges verkliga patron-experter.

– Vi tror starkt på detta segment, det stämmer också mycket väl med vår strategi, billiga patroner men med mycket hög kvalitet. Patroner.se blir på detta sätt något av en patronportal, äntligen slipper konsumenten handla på flera ställen för att tillfredställa sitt patronbehov.

Från och med nu kommer alla som handlar på Patroner.se också att få antingen en salt, eller en sur godispatron medskickad i sin försändelse. Ola Gustafsson vill noga poängtera att det inte ligger någon värdering av kunden beroende på vilken sorts patron som skickas med.

– Oavsett typ av patron kunden får hoppas vi framkalla ett leende på läpparna när de öppnar vår försändelse, vi älskar alla våra kunder!

Källa: Press

Annons