PayPal ser stark ökning i mobila betalningar

PayPal förutspår att deras mobila betalningar kommer uppnå en nivå på 10 miljarder amerikanska dollar under 2012. PayPal har tidigare förutspått att mobila betalningar under året ska uppgå till 7 miljarder dollar. Men i samband med eBays nyss släppta kvartalsrapport tror man på en ökning med ytterligare tre miljarder.

Detta innebär att man under 2012 upplever en ökning av mobila transaktioner på 150 procent i jämförelse med 2011.

Samtidigt gör PayPal nu den nya mobilbetalningslösningen för butiker och småhandlare, PayPal Here, tillgänglig i hela USA samt i Hong Kong. Något som också inkluderar de nästan 300 000 som i förväg registrerat sig för tjänsten i dessa regioner.

Annons


Företagets nya betallösning PayPal Here

– Andra företag erbjuder liknande tjänster men bara PayPal kan leverera småföretagare en multifunktionell mobil betallösning globalt. Och det med skydd mot bedrägerier i världsklass och levande kundsupport, säger PayPals VD, David Marcus.

PayPal meddelar också att mängden aktiva PayPal-användare nu uppgår till mer än 113 miljoner världen över.

– Butiker som använder PayPal får förutom en smidig betallösning, ytterligare en stor fördel, mer än 113 miljoner aktiva PayPal kunder runt om i världen, engagerade kunder som litar på PayPal, säger David.

 

Källa: paypal,
ebays kvartalsrapport

Annons