Paysons VD går över till betalleverantören DIBS

Betalleverantören Payson stängde nyligen ner många e-handlares kortbetalning. Nu går deras VD, Oskar Bjursten, över till betalleverantören DIBS, kända för att erbjuda kortbetalning till e-handlare.

DIBS nyanställer flera personer som en del av ett förändringsarbete som skall ske inom företaget. Paysons tidigare VD, Oskar Bjursten, blir ny produktutvecklingschef hos DIBS och Anton Maandi, från Klarna, blir ny Head of Legal & Compliance. De anställer även en ny HR-chef i Karolina Ljungström från företaget URS Nordic.

– Vi är mitt i ett viktigt förändringsarbete. Dessa drivna och erfarna personer stärker oss nu när vi förändrar en stor del av vår produktportfölj och affärsmodell, säger Eric Wallin, VD på DIBS.

Annons

Oskar Bjursten skall nu ta hand om produktutvecklingen hos DIBS med ett samlat ansvar för nya produkter och tjänster.

– Jag har jobbat med betalningar på nätet i många år och har nyfiket följt DIBS. Det känns spännande att få vara med i arbetet att utveckla nya tjänster som gör det enklare att ta betalt på nätet, säger Oskar Bjursten, ny produkt-utvecklingschef på DIBS.

Nyanställningarna skall stärka DIBS som just nu sägs bredda sitt kunderbjudande och göra det enklare att ta betalt på nätet.

 

Källa: Press

Annons