SPONSRAD ARTIKEL FRÅN Payson
Paysons app ska förenkla entreprenörslivet

Paysons app ska förenkla entreprenörslivet

2018-12-13 16:50

Payson lanserar mobilapplikation för e-handlare. På Payson upptäcktes efterfrågan av en app tack vare E-handelsindikatorn, Paysons kundundersökning som genomförs löpande under hela året. Att kunna administrera sin e-butik på ett enkelt sätt via en app var efterfrågat av över 40 % av de tillfrågade och därför sattes projektet snabbt i rullning.

- Genom att ställa frågor till våra kunder förstår vi deras behov och vad de kämpar med. Många av våra kunder gör även andra saker vid sidan om deras försäljning, och att kunna administrera webbutiken på språng underlättar entreprenörslivet. Nu kan de i realtid se när det sker försäljningar och ange vilka ordrar som har packats och skickats eller smidigt överföra pengar till sin bank. Att utveckla en app kräver mycket resurser, men när vi insåg att efterfrågan fanns och var så stark valde vi att ta nästa steg och köra igång, säger Per Bodell, VD på Payson.

Den snabbaste växande enheten

Mobilen är den enhet som för varje år växer i hur konsumenter handlar på nätet, men mobilen är också en stor del i hur man kommunicerar, interagerar och administrerar vardagliga saker. Payson har under senaste åren utvecklat alla nya produkter efter principen mobile first eftersom det är där vi numera befinner oss; på väg till mötet, på bussen eller under en kväll i soffan. Redan nu är det många dagliga användare av appen, och responsen har varit positiv från Paysons kunder trots att den inte funnits ute särskilt länge.

- I dagsläget ser vi att det faktiskt är väldigt många av nedladdarna som använder vår app dagligen, vilket gör oss otroligt glada såklart. Det är den första versionen av appen som går att ladda ner just nu och planen är att vi kommer att vidareutveckla den under 2019. Självklart ser vi stor potential för appen och hur det kan förenkla administreringen för företagare men också ge konsumenter en bättre överblick av sina köp.
Säkra transaktioner med Paysons app

Fler produktnyheter under 2019

Att vara e-handlare och entreprenör gör att man mycket att stå i. Att lansera en app som kan användas vart man än är, när man än behagar var därför ett naturligt steg i produktutvecklingen för Payson. Just produktutvecklingen är det som Payson lagt stor fokus på under 2018, för att under kommande år kunna presentera en rad av nyheter för både e-handlare och konsumenter.

- Vi har verkligen lyssnat på önskemål från både våra företagskunder och de konsumenter som betalar med Payson. Det är roligt att folk är nöjda med våra tjänster, men även att de kommer med förslag på hur vi kan bli ännu bättre. Som aktör i en tuff bransch måste man ständigt utvecklas och det är något kommer att märkas under 2019. Fler nyheter är alltså på ingång men mer än så kan jag inte avslöja just nu, avslutar Per Bodell.

Paysons app finns tillgänglig i App store här, och Google Play här.

 

Payson AB
Payson startades 2004 med syftet att hjälpa företag och privatpersoner att ta betalt och betala på ett enkelt och säkert sätt på nätet. Idag är Payson ett av Sveriges ledande företag i området med flera miljoner användare och över 10 000 anslutna e-handelsföretag. Besök Payson.se idag för mer information!
Kontakt:
Payson.se
Telefon: 08 - 470 94 00
Email: kontakt@payson.se 

 

Jobb på Ehandel.se

Jewelrybox.se söker:

E-commerce Ninja

iDeal of Sweden söker:

CTO / SYSTEM DEVELOPER

Tailor Store söker:

Marketing Coordinator

E37 System AB söker:

Säljare inom e-handel


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta