Paysons nya snabbkassa nu till WooCommerce

Betalleverantören har rullat ut en Wordpress-modul för den nyligen lanserade betallösningen PaysonCheckout 2.0.

I april lanserade Payson sin Klarna-utmanare PaysonCheckout 2.0. En helhetslösning och e-handelskassa som även stödjer försäljning mot företag.

Sedan dess har e-handelsplattformarna Quickbutik och Hemsida24 rullat ut stöd för kassan, och nu blir det även möjligt för e-handlare som använder sig av WooCommerce att koppla upp sig.

Annons

– Trycket har varit högt på vår nya lösning och i och med den nya modulen för WooCommerce kommer ännu fler e-handlare få tillgång till den nya lösningen vilket vi ser mycket fram emot, säger Per Bodell, Paysons VD.

Mobilt har tagit täten

WooCommerce, som är ett e-handelstillägg för WordPress, är ett av världens största och snabbast växande e-handelssystem. Payson har i dagsläget runt 1 000 e-handlare som använder sig av WooCommerce och intresset för snabbkassan har ökat mycket tack vare det att andelen köp från mobiler nu är fler än köp från datorer i många anslutna nätbutiker.

– Behovet av förbättrade betalsätt för e-handel via mobila enheter är därför stort, vilket vi nu kan tillgodose ännu bättre och dessutom till en lägre transaktionsavgift för handlaren, säger Per Bodell.

Annons