Peter Höjman stiger i graderna hos Bygghemma

E-handelsprofilen Peter Höjman gör karriär hos Bygghemma och Emeet-grundaren blir nu affärsutvecklingschef hos e-handelsjätten.

I mitten av förra året kunde vi berätta om hur e-handelsprofilen Peter Höjman sålt sin e-handel Protecty till Bygghemma. Peter Höjman blev i samband med försäljningen produktchef på Bygghemma och i vår intervju berättade han om omställningen.

- Jag insåg också att när en elefant som Bygghemma ger sig in i ett segment så kommer det bli svårt för mig som liten aktör att fortsätta växa. Bättre då att få bygga vidare på det som jag tror på men i en annan organisation, sade Peter Höjman.

Annons

Byggt vidare på verksamheten men inom Bygghemma har han gjort sedan försäljningen i slutet av 2014.

Stolt affärsutvecklingschef

Nu står det klart att Peter Höjman kommer fortsätta att satsa på Bygghemma då han basunerar ut sin nya titel i sociala medier.

- Stolt över att jag idag tillträtt tjänsten som Affärsutvecklingschef, Head of Business Development, på Bygghemma Group. Heja mig! skriver en glad Peter Höjman.

I vår tidigare intervju berättade Peter Höjman att en anledning till att han sålde till Bygghemma också var att han hade haft det tufft privat. Inte för att vi vill snoka i den biten men både jobb och det privata verkar nu rulla på för Peter, vilket förstås är kul att höra.

När vi kontaktar Peter Höjman berättar han att det är ett stort steg från produktchef till affärsutvecklingschef. Han blir nu nämligen en del av ledningen på Bygghemma.

- Det är roligt att vara en del av den rasande snabba utvecklingen inom e-handel med byggvaror. Bygghemma är en game changer inom byggvaror och att få vara med och driva den utvecklingen är en spännande utmaning, säger Peter Höjman, affärsutvecklingschef på Bygghemma.

Annons