Poppsan vill överraska med kärlek i paketet

I förrgår lanserades en ny e-handelstjänst vid namn Poppsan. Företaget bakom befinner sig i Dalarna och får de bestämma kommer folk snart skicka Dalahästar över hela världen via Poppsan.se.

En ganska hypad presslansering skedde i tisdags kring den nya tjänsten Poppsan. Inte minst påhejad av vår vän Arne Andersson, e-handelsexpert på Posten. Det är inte helt oväntat att han ställer sig bakom en tjänst som Poppsan eftersom den fokuserar på köpupplevelsen och paketeringen, något Arne ofta förespråkar.

Poppsan är en presenttjänst där man lägger stor vikt vid själva inslagningen och utformningen av paketet. Du väljer klassiska presenter ifrån kända varumärken som sedan kan skickas över hela världen. Lika stort fokus som produkten får även inslagningen och val av kort med medföljande hälsning.

Annons

– Det är en ny typ av e-handelstjänst som inte funnits tidigare, ett nytt sätt att handla på. Ett helhetstänk för att kunna skicka presenter över nätet och vi samarbetar med Posten som sköter själva leveransen. Vi tror också att företag kan vara en stor kategori som vill skicka presenter till anställda och kunder, säger Veli-Matti Heikkinen, medgrundare till Poppsan.

Satsar på enkelhet

Tjänsten säljs in som unik vilket kanske stämmer i Sverige men utomlands finns det flera presentbutiker med stort fokus kring förpackningen, speciellt inom babygifts. Poppsan menar dock på att ett stort arbete lagts ner på att skapa en så enkel tjänst som möjligt. Med tre enkla steg ska du kunna skapa ett exklusivt paket och när vi testar tjänsten, utan att beställa, håller den vad den lovar.

Visionen för Poppsan är internationell och under våren skall tjänsten även lanseras i Finland.

– Vi hoppas och tror att det här kan bli någonting stort, säger Veli-Matti Heikkinen.

Som vanligt gillar vi nya e-handelslösningar och önskar Poppsan lycka till. Ni kan testa tjänsten på Poppsan.se. Om Arne någon gång klagar på ditt paket föreslår vi en Dalahäst med ett förlåt-kort.

 

Källa: dt.se

Annons

Annons