Premiär för Airboard Duo och stearinljus med tacodoft

E-handlarna kunde inte få nog av 1 april-skämt. Här kommer några påhitt som vi missade i fredags.

Redan förra veckan kunde vi berätta att 1 april gjorde succé bland e-handlarna som passade på att lansera allt från en dokusåpa med pizzabagare till jättelager mitt ute i havet. Såhär efter helgen kan vi dock konstatera att vi missade några. Björn Fant, teknikchef på Tretti.se, har gjort en lista med första april-skämt, som alla har en sak gemensamt, nämligen att det är en e-handlare som ligger bakom.

Spännande “lanseringar” att särskilt hålla koll på är Coolstuffs Airboard Duo, som kan komma väl till pass när våren nu gör entré. För den som hellre stannar inomhus kanske Bluebox nya doftljus kan vara av intresse. Kollektionen “Ät med näsan” bjuder på ljus med doft av tacos, ostbågar och bacon.

Annons

- Tänk att fylla rummet med doften av fredagsmys. Finns på sajten inom kort! lovar företaget på sociala medier.

Nyheter för den inredningsintresserade

Webhallen presenterar “Cat in a box”, en lansering för dig som vill ha ett husdjur. Tanken är att övergivna katter ska få ett nytt hem genom att de beställs via postorder. Alla paket ska innehålla näring och vatten så att det räcker för en transport på 26 timmar.

Slutligen fanns det även en del som lanserade innovativa möbelnyheter i fredags. Ikeas nya pall “Inge” verkar vara något för den med både styrka och uthållighet. Houzz vill istället underlätta för kunderna genom att erbjuda kuddar som säger till när de behöver fluffas och soffbord som påminner om att använda underlägg.

- Vi ser hur allt fler svenskar tröttnat på analoga möbler som varken hjälper till i hemmet eller skapar god stämning, säger Marcus Hartwall, Nordenchef på Houzz.se.

Läs även: "Rättstvist i Nya Zeeland och dokusåpa om pizzabagande"

Annons