Printer.se byter ägare – ”Modernt företag med stor potential”

Nära 20 miljoner i omsättning.

Printer.se startades 2014 av contenbyrån Glory Days tillsammans med Johan Stighagen, som nu är vd. E-handelsföretaget är en helhetsleverantör av trycksaker.

Tidigare erfarenhet av branschen

Glory Days äger 70 procent av e-handeln och nu säljer man sin andel till investmentbolaget Brover Group, som därmed tar kontroll över verksamheten. Brover Group har sedan tidigare erfarenhet från den grafiska branschen via deras portföljbolag JustNu.

Annons

- Glory Days och Johan har efter bara fem år byggt upp ett fint bolag med nästan 20 miljoner kronor i omsättning, det är ett modernt företag med stor utvecklingspotential, säger Jan Veres, koncernchef för Brover Group, i ett pressmeddelande.

"Helt rätt ägare"

Johan Stighagen är kvar som delägare och vd i bolaget. Glory Days ser mycket positivt på den nya ägaren.

- Glory Days är varken en företagsinkubator eller ett investmentbolag. Printer har en väldigt ljus framtid och vi tror att Brover Group är helt rätt ägare för att realisera bolagets fulla potential, säger Oscar Johansson, vd på Glory Days.

Fullt fokus på kärnaffären

Contentbyrån kommer nu att fokusera all kraft på att fortsätta utveckla sitt digitala erbjudande.

- Vi behöver fortsätta utveckla Glory Days i takt med att vi blir större. Fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare och bra kommunikationspartner åt våra kunder – som vi strävar efter att göra bäst på content marketing inom sin bransch, säger Oscar Johansson.

Annons