Qliro hakar på trenden och samlar allt på ett ställe

Det svenska betalföretaget lanserar nyutvecklade kundsidor där kunder kan hantera alla sina Qliroköp.

I slutet av 2014 lanserade Klarna kundsidan Mitt Klarna, en sida där alla fakturor samlas på ett och samma ställe för en enklare överblick. En flitigt använd tjänst enligt Klarna och sedan dess har betalföretaget utvecklat tjänsten ytterligare, bland annat med möjligheten att betala fakturor direkt i Mitt Klarna.

När AfterPay tog klivet in i Norden förra veckan visade det sig att den nederländska betaltjänsten erbjöd något liknande. Nu meddelar Qliro att det är dags för en uppdatering av deras lösning.

Annons

Inloggning med BankID

I mars 2015 lanserade Qliro en ny hemsida med fokus på mobilanvändare som idag står för över hälften av Qliros trafik. Nylanseringen av Mina Sidor innebär att kunderna nu kan logga in med hjälp av BankID för att få en helhetsbild av alla sina Qliroköp.

– Nylanseringen av Mina Sidor är den senaste i en rad av satsningar vi gjort för att underlätta för våra kunder när de handlar på nätet. Genom smidig och säker inloggning får Qliros kunder nu en helhetsbild av sina köp och tillgång till flera användbara tjänster, säger Patrik Illerstig, vd för Qliro.

Annons