Räckesbutiken skruvar upp sin kundservice med filmer

För att öka köpupplevelsen och underlätta kundernas montering ytterligare lanserar Räckesbutiken nu filmade monteringsanvisningar till sina produkter.

Räckesbutiken.se, som säljer måttbeställda räckesprodukter på nätet, har under de senaste åren expanderat i Norden och i vintras tog de klivet in i Tyskland. Vid lanseringarna har man satsat på att erbjuda bra service och support, bland annat genom att anställa kundtjänstpersonal som talar respektive språk.

Nu fortsätter Räckesbutiken på den inslagna vägen. För att ge kunderna en bra köpupplevelse, och underlätta monteringen av sina nyinköpta räcken, har man tagit fram filmade monteringsanvisningar till sina produkter.

Annons

En personlig sida

Parallellt med filmerna har man även tagit fram en ny kundordersida, en personlig sida där kunden följa status på sin order och se all relevant information om just sitt räcke.

– På den här sidan kommer även kunden hitta all information om hur de monterar sitt räcke. Förutom den information som Räckesbutikens kunder alltid fått i text och bild kommer de nu även kunna följa monteringsanvisningarna genom tydliga videoklipp som stöd vid monteringen av sitt nya räcke, skriver Räckesbutiken i ett pressmeddelande.

 

Annons